Ofertas

Carnes de calidad

La nostra empresa està altament qualificada quan a l'especejament de carns fresques i congelades, cosa que li permet ajustar-se a es necessitats específiques de cada client.

Bé sigui per consum propi o per ús a hotels, bars, restaurants, per càtering o escoles, a Cecarn disposem d’un ampli ventall de carns de vedella, xaiporc o d’aus i caça i elaborem els nostres productes propis com embotits, hamburguesessalsitxes i botifarres o producte precuinats.

Distribució diària a Sant Pere de Ribes, Barcelona, El Garraf, Alt i Baix Penedès, Tarragona i Reus

CECARN SA neix el 1990 per iniciativa dels germans Rosell i manté, avui encara, el seu caràcter essencialment familiar.

És una empresa jove i dinàmica amb un fort esperit de superació, que creu fermament que el futur de la seva activitat passa per donar un servei de màxima qualitat:

L'empresa està ubicada en el terme de Sant Pere de Ribes (Garraf) i disposa d'instal·lacions homologades per la CEE que compleixen escrupolosament totes les exigències en matèria sanitària dels països més avançats.

CECARN és una empresa especialitzada en el subministrament de productes carnis, orientada bàsicament a les activitats comercials o bé serveis, com ara bars, restaurants, hotels, càterings, hospitals o col·legis. Els productes són diàriament distribuïts a Barcelona ciutat, Garraf, Alt i Baix Penedès, Tarragona i Reus.

Els reptes de CECARN:

Servei eficaç d'assessorament

Màxima qualitat dels productes

Distribució puntual

Personal especialitzat, amb suficient capacitat per aconsellar sobre les millors condicions per realitzar les seves compres, atén eficaçment els clients que, d'aquesta manera, aconsegueixen la millor relació possible entre qualitat i preu.

La producció bàsica de CECARN:

Carns fresques

Carns congelades

Productes carnis elaborats

Elaboració d'embotits

Elaboració de precuinats

Així mateix, la nostra empresa està altament qualificada quan a l'especejament de carns fresques i congelades, cosa que li permet ajustar-se a es necessitats específiques de cada client.

QUALITAT I TRADICIÓ EN CARNS

La família Rosell fa més de cent cinquanta anys que està vinculada al comerç de productes carnis. Al principi com a ramaders, i l'any 1945 obre la primera botiga al mercat de Vilanova i la Geltrú; més endavant, l'any 1962, comença a subministrar carn a l'engròs a hospitals, hotels i restaurants.

Actualment i amb les instal·lacions adaptades a les més estrictes normes sanitàries de la CEE segueixen treballant amb la mateixa il·lusió del principi, mantenint fermament el Compromís amb els clients, basat en la qualitat del producte l'assessorament eficaç en la compra i un servei de distribució acurat.

Amb una dilatada experiència en el sector, Cecarn es proveeix de les millors carns que actualment hi ha al mercat nacional i internacional.

Tots els productes que comercialitza Cecarn han estat sotmesos a un estricte control i qualitat. Començant pels controls veterinaris i amb el suport donat per l'empresa CALITEC, que controla el circuit intern dels productes, així com els paràmetres bacteriològics i el pla de neteja i desinfecció.

ELS NOSTRES PRODUCTES DE CONFIANÇA

VEDELLA

Bàsicament tota la vedella que es comercialitza és de la zona de Girona, vedella engreixada i sacrificada a Catalunya. Com a referències en l'àmbit nacional compta amb vedelles de qualitat Q, ecològiques del Pirineu català i DO Galícia. Com a referències a nivell internacional, amb Black Angus EEUU (Nebraska) Angus Irlanda i Wagyu

PORC

Tota la carn de porc que es comercialitza prové de Girona, sempre amb garantia de qualitat. Altres variants que s'ofereixen són el porc fresc "DUROC" i el porc Ibèric. També es disposa de lletons frescos i lletó Ibèric.

XAI

El subministrament de xai prové d'Aragó i de Castella en totes les seves categories, lletó amb D.O. i xais des de 9 kg. Fins a 15 kg. També es disposa de cabrits que provenen del sud d'Espanya.

42,90 
Contenido:  1 kg Libritos de cerdo con jamón dulce y queso 1 kg Hamburguesas extras   1 kg Pechuga de pollo cortada 1 Bandeja Ensalada de patata y atún  300 gr. 1 L Gazpacho natural (sin gluten) 1 Bandeja Ensaladilla rusa 300 gr. 2 uds. Tortilla de patata y cebolla 150 gr.
Destacados de productos cárnicos

Combo BBQ PREMIUM - 8 kg de carne

69,00 
1 Kg COSTILLA Y PIERNA DE CORDERO  1 Kg ENTRAÑA DE TERNERA  1 Kg SECRETO CERDO 1 Kg CUARTOS DE POLLO 1 Kg PANCETA FILETEADA 1 Kg BUTIFARRA NATURAL (ELABORACIÓN PROPIA) 1 Kg  XULETÓN DE TERNERA MADURADO 1/2 Kg CHISTORRA (ELABORACIÓN PROPIA) 1/2 Kg BUTIFARRA ESPECIAL CECARN (ELABORACIÓN PROPIA)
Inicio

PACK AHORRO

29,00 
8 Hamburguesas 100% Angus (120 g/ud)1 Kg Muslos de pollo rellenos de jamón dulce y queso 1 Kg Lomo de cerdo cortado fino
Combo estrella. 9 KG de carne.
  • ¡En oferta!
1KG  ENTRECOT  CORTADO    5X200 GRM 1KG  ESTOFADO DE CERDO  1KG  ALBÓNDIGAS  MIXTAS 1KG  POLLO  CORTADO AJILLO  1KG  COSTILLA  CERDO  A TACOS 1KG  SECRETO DE CERDO 1KG  PECHUGA  DE POLLO EMPANADA   1KG  SOLOMILLO DE CERDO   1KG JAMONCITOS DE POLLO  
Destacados de productos cárnicos

Combo BBQ - 8 kg de carne

55,00 
1 Kg CORDERO CORTADO MEZCLADO 1 Kg ENTRAÑA DE TERNERA  1 Kg SECRETO CERDO 1 Kg CUARTOS DE POLLO 1 Kg PANCETA FILETEADA 1 Kg BUTIFARRA NATURAL (ELABORACIÓN PROPIA) 1  Kg CHISTORRA (ELABORACIÓN PROPIA) 1/2 Kg MORCILLA BBQ (ELABORACIÓN PROPIA) 1/2 Kg BUTIFARRA ESPECIAL CECARN  (ELABORACIÓN PROPIA)
Inicio

Combo complet

49,50 
1  KG DE  CORDERO  CANAL CORTADO  PLANCHA 1  KG DE HAMBURGUESAS EXTRAS  100 GRM 1  KG DE LOMO CAÑA CORTADO PLANCHA1  KG DE FICANDO DE TERNERA1  KG DE  ALITAS DE POLLO 1 KG  DE  LIBRITOS DE  CERDO CON JAMON Y QUESO 1 KG DE PINCHITOS  MORUNOS  100 GRM UND0,5 KG  DE  BACON LONCHAS SIN CORTEZA0,5 KG  DE  FRANKFURT   20 CM 0,5 KG  DE  QUESO EDAM LONCHAS 0,5 KG...
PACK ABC
  • ¡En oferta!
Ofertas

PACK ABC

33,00 
Entrecot 1kg aprox Lomo caña cerdo  1 kg aprox Pechuga de pollo 1kg aprox Libritos york y queso 1kg aprox
Mostrando 1-10 de 10 artículo(s)
Producto agregado a la lista de deseos
Productos añadidos para comparar

Este site utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas estas cookies.  + info