Ofertes

Carns de qualitat

La nostra empresa està altament qualificada quan a l'especejament de carns fresques i congelades, cosa que li permet ajustar-se a es necessitats específiques de cada client.

Bé sigui per consum propi o per ús a hotels, bars, restaurants, per càtering o escoles, a Cecarn disposem d’un ampli ventall de carns de vedella, xaiporc o d’aus i caça i elaborem els nostres productes propis com embotits, hamburguesessalsitxes i botifarres o producte precuinats.

Distribució diària a Sant Pere de Ribes, Barcelona, El Garraf, Alt i Baix Penedès, Tarragona i Reus

CECARN SA neix el 1990 per iniciativa dels germans Rosell i manté, avui encara, el seu caràcter essencialment familiar.

És una empresa jove i dinàmica amb un fort esperit de superació, que creu fermament que el futur de la seva activitat passa per donar un servei de màxima qualitat:

L'empresa està ubicada en el terme de Sant Pere de Ribes (Garraf) i disposa d'instal·lacions homologades per la CEE que compleixen escrupolosament totes les exigències en matèria sanitària dels països més avançats.

CECARN és una empresa especialitzada en el subministrament de productes carnis, orientada bàsicament a les activitats comercials o bé serveis, com ara bars, restaurants, hotels, càterings, hospitals o col·legis. Els productes són diàriament distribuïts a Barcelona ciutat, Garraf, Alt i Baix Penedès, Tarragona i Reus.

Els reptes de CECARN:

Servei eficaç d'assessorament

Màxima qualitat dels productes

Distribució puntual

Personal especialitzat, amb suficient capacitat per aconsellar sobre les millors condicions per realitzar les seves compres, atén eficaçment els clients que, d'aquesta manera, aconsegueixen la millor relació possible entre qualitat i preu.

La producció bàsica de CECARN:

Carns fresques

Carns congelades

Productes carnis elaborats

Elaboració d'embotits

Elaboració de precuinats

Així mateix, la nostra empresa està altament qualificada quan a l'especejament de carns fresques i congelades, cosa que li permet ajustar-se a es necessitats específiques de cada client.

QUALITAT I TRADICIÓ EN CARNS

La família Rosell fa més de cent cinquanta anys que està vinculada al comerç de productes carnis. Al principi com a ramaders, i l'any 1945 obre la primera botiga al mercat de Vilanova i la Geltrú; més endavant, l'any 1962, comença a subministrar carn a l'engròs a hospitals, hotels i restaurants.

Actualment i amb les instal·lacions adaptades a les més estrictes normes sanitàries de la CEE segueixen treballant amb la mateixa il·lusió del principi, mantenint fermament el Compromís amb els clients, basat en la qualitat del producte l'assessorament eficaç en la compra i un servei de distribució acurat.

Amb una dilatada experiència en el sector, Cecarn es proveeix de les millors carns que actualment hi ha al mercat nacional i internacional.

Tots els productes que comercialitza Cecarn han estat sotmesos a un estricte control i qualitat. Començant pels controls veterinaris i amb el suport donat per l'empresa CALITEC, que controla el circuit intern dels productes, així com els paràmetres bacteriològics i el pla de neteja i desinfecció.

ELS NOSTRES PRODUCTES DE CONFIANÇA

VEDELLA

Bàsicament tota la vedella que es comercialitza és de la zona de Girona, vedella engreixada i sacrificada a Catalunya. Com a referències en l'àmbit nacional compta amb vedelles de qualitat Q, ecològiques del Pirineu català i DO Galícia. Com a referències a nivell internacional, amb Black Angus EEUU (Nebraska) Angus Irlanda i Wagyu

PORC

Tota la carn de porc que es comercialitza prové de Girona, sempre amb garantia de qualitat. Altres variants que s'ofereixen són el porc fresc "DUROC" i el porc Ibèric. També es disposa de lletons frescos i lletó Ibèric.

XAI

El subministrament de xai prové d'Aragó i de Castella en totes les seves categories, lletó amb D.O. i xais des de 9 kg. Fins a 15 kg. També es disposa de cabrits que provenen del sud d'Espanya.

42,90 €
Contenido:  1 kg Libritos de cerdo con jamón dulce y queso 1 kg Hamburguesas extras   1 kg Pechuga de pollo cortada 1 Bandeja Ensalada de patata y atún  300 gr. 1 L Gazpacho natural (sin gluten) 1 Bandeja Ensaladilla rusa 300 gr. 2 uds. Tortilla de patata y cebolla 150 gr.
Destacados de productos càrnics

copy of Combo BBQ - 8 kg de carn

69,00 €
1 Kg COSTELLA I CUIXA DE XAI 1 Kg ENTRANYA DE VEDELLA 1 Kg SECRET PORC 1 Kg QUARTS DE POLLASTRE 1 Kg CANSALADA VIADA FILETEJADA 1 Kg BOTIFARRA NATURAL (ELABORACIÓ PRÒPIA) 1 Kg XULETÓN DE VEDELLA MADURAT 1/2 Kg XISTORRA (ELABORACIÓ PRÒPIA) 1/2 Kg BOTIFARRA ESPECIAL CECARN (ELABORACIÓ PRÒPIA)
Inici

PACK ESTALVI

29,00 €
8 Hamburgueses 100% Angus (120 g / ut) 1 kg Cuixes de pollastre farcits de pernil dolç i formatge 1 kg Llom de porc tallat fi
Combo estel. 9 KG de carn.
  • De rebaixa!
49,00 €
1KG ENTRECOT TALLAT 5X200 GR1KG ESTOFAT DE PORC1KG MANDONGUILLES MIXTES1KG POLLASTRE TALLAT A L'ALL1KG COSTELLA PORC A DAUETS1KG SECRET DE PORC1KG PIT DE POLLASTRE ARREBOSSAT1KG FILET DE PORC1KG PERNILETS DE POLLASTRE
Destacados de productos càrnics

Combo BBQ - 8 kg de carn

55,00 €
1 Kg XAI TALLAT BARREJAT 1 Kg ENTRANYA DE VEDELLA 1 Kg SECRET DE PORC 1 Kg QUARTS DE POLLASTRE 1 Kg CANSALADA FILETEJADA 1 Kg BOTIFARRA NATURAL (ELABORACIÓ PRÒPIA) 1 Kg XISTORRA (ELABORACIÓ PRÒPIA) 1/2 Kg BOTIFARRA BBQ (ELABORACIÓ PRÒPIA) 1/2 Kg BOTIFARRA ESPECIAL CECARN (ELABORACIÓ PRÒPIA)
49,50 €
1 KG DE XAI CANAL TALLAT PLANXA 1 KG D'HAMBURGUESES EXTRES 100 GRM 1 KG DE LLOM CANYA TALLAT PLANXA 1 KG DE FRICANDÓ DE VEDELLA 1 KG DE ALETES DE POLLASTRE 1 KG DE LLIBRETS DE PORC AMB PERNIL I FORMATGE 1 KG DE BROQUETES MORUNES 100 GRM UND 0,5 KG DE BACON LLESQUES SENSE ESCORÇA 0,5 KG DE FRANKFURT 20 CM 0,5 KG DE...
PACK ABC
  • De rebaixa!
Ofertes

PACK ABC

33,00 €
Entrecot 1kg aprox Llom canya de porc 1 kg aprox Pit de pollastres 1kg aprox Llibrets york i formatge 1kg aprox
Veient 1-10 de 10 producte(s)
Product added to wishlist
Producte afegit per comparar.

Aquest site utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teu navegació i realitzar tasques analítiques. A l'continuar navegant acceptes aquestes galetes. + info